Projecte Edifici Vivendes Crta. de Roda de Vic

Obra MURALIT: Edifici Ctra.de Roda, Vic

EDIFICI CTRA. RODA, VIC: CALIDAD, DISEÑO Y SOSTENIBILIDAD

Ens desplacem a Vic, municipi de la província de Barcelona i capital de la comarca d’Osona, per conèixer l’Edifici Vivendes Ctra. de Roda de Vic, un projecte desenvolupat per Constructora  Edificacions Moreno i Arquitectes Colomo Arquitectura.

Es tracta d’un edifici modern, ben situat i amb totes las comodidats molt a prop del centre de la població. 24 vivendes, de diferents tipologíes, de 2 a 4 habitacions, que aposten per la qualitat dels materials, el rigor en la construcció i la funcionalitat dels espais. I que destaca pel seu disseny contemporani amb una gran superficie vidriada que facilita el pas de la llum natural i que aposta per l’eficiència energètica i el confort tèrmic.

¡Veritablement un luxe on viure!

L’estructura de l’edifici és de forjat reticular de formigó armat, i la composició de la façana ofereix gran capacitat d’aïllament gràcies al revestimient de panells ceràmics de gran format i amb proteccions solars corredisses de lames efecte fusta.

Un projecte que posa el valor a la qualitat, disseny i sostenibilitat i que ha comptat per a les seves particions verticals amb el sistema MURALIT, tant en la divisió entre habitatges com en las de zones comunes. Una filosofía conceptual d’edifici d’habitatges que encaixa perfectament amb les principals virtuts del sistema que combina maó buit gran format revestit amb placa de guix laminat: solidesa, estabilitat, alta resistència acústica i un acabat perfecte.

En l’obra, iniciada l’agost de 2019 i que troba en la seva segona fase actualment, s’han instalat més de 2.300 m2 de maó gran format, amb material proveït per Ceràmica Belianes. El model triat va ser la línea SUPERENVÀ®, una peça ceràmica de gran format encadellada, pràctica i fiable, que permet aixecar envans de forma segura, fàcil i ràpida.

Ubicación. Carretera de Roda 1-5 (Vic)

Constructora. Edificacions Moreno. Empresa familiar de Vic (Barcelona) amb més de 30 anys de recorregut profesional i especialitzada en construcció de viviendes d’alta gama.

Arquitectes. Colomo Arquitectura. Estudi d’arquitectura fundat per l’arquitecte Manel Colomo amb seu a Ripoll (Girona) amb més de 30 anys d’experiència.

Fabricante. Ceràmica Belianes. Proveïdor de material ceràmic de gran format, ubicat a Belianes (Lleida): 3ª generació de ceramistes amb més de 100 anys d’experiència en el món de la construcció.

https://muralit.es/edifici-ctra-roda-vic-calidad-diseno-y-sostenibilidad/

Twitter: https://twitter.com/MURALIT_/status/1356541974078238721
Facebook: https://www.facebook.com/muralit.sistemaconstructivo/posts/829557974275777
Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6762322587197440000/