Ceramica Belianes participa en Construtec de Madrid 2018

Ceramica Belianes participa en Construtec de Madrid 2018

Senyors,

 

Industrial Ceràmica Belianes, a través d’Hispalyt participarà a la fira CONSTRUTEC 2018, que tindrà lloc del 13 al 16 de novembre, a la Fira de Madrid (IFEMA) sota la marca Muralit que s’ha creat desde la “Subsección de Ladrillos Gran Formato de Hispalyt” per a promocionar las pareds d’envà de gran format amb revestiments de placa de guix laminat (PYL). Els informem que Hispalyt i Muralit estaran presents al Pabelló 8 – Stand 8D05 y 8D05B. Podeu descargar-vos aquí el pasi gratuït de visitant professional. Un cop entreu a l’enllaç, tindreu que registrar-vos i introduir el següent codi d’invitació: CO180000113FG. Pero a més a més, cada persona que es registri amb aquest codi d’Hispalyt, rebrà un altre codi per part de Construtec, el qual podrà reenviar a 5 companys de professió per a que ells puguin registrar-se i obtenir també el seu pis de forma gratuïta.

 

A part, Hispalyt presentarà al seu stand els nous productes i sistemes constructius ceràmics, com són les façanes sense ponts tèrmics Structura, les façanes de bloc “Termoarcilla”, les cobertes ventilades amb teula i els envans amb revestiments de placa de guix Silensis-Cerapy. Addicionalment, es mostraran els productes tradicionals ceràmics com adoquins, bovedilles, maons cara vista, maons i blocs per a revestir, taulers encadellats i teules. I s’entregarà documentació tècnica gratuïta dels productes i sistemes constructius ceràmics als visitants. Al stand de Muralit, es mostraran diferents solucions constructives per envans, trasdossat de façana i divisories entre vivendes amb el sistema Muralit.

 

Durant el transcurs de la Fira Hispalyt i Muralit organitzen les següents activitats:

 

  • Concurso BIM HISPALYT: Consistente en el diseño de un apartamento con vistas con la aplicación Autodesk Revit.
  • Jornada Técnica “Nuevas fachadas y cubiertas ventiladas cerámicas para edificios Passivhaus y de consumo casi nulo (EECN)”. Martes 13 de noviembre a las 12:30 h. en auditorio LA PLAZA (entre pabellones 5 y 6 de IFEMA).
  • Workshop BIM “Construcción 4.0 empleando la biblioteca BIM de las soluciones cerámicas de HISPALYT”. Martes 13 de noviembre a las 15:30 h. en workshop BIM de BIMExpo (Pabellón 8).
  • Entrega de Premios Concurso de Proyectos del Foro Cerámico Hispalyt 2017/2018. Jueves 15 de noviembre a las 11:30 h. en auditorio LA PLAZA (entre pabellones 5 y 6 de IFEMA).
  • Jornada Técnica “Presentación Muralit: Solidez Cerámica, acabado Pyl. Las mejores prestaciones en tabiquería”. Viernes 16 de noviembre a las 12:30 h. en auditorio LA PLAZA (entre pabellones 5 y 6 de IFEMA).

 

Esperant que aquesta informació sigui del vostre interés, rebin una cordial salutació.